Ski Fanatic s.r.o.
Na Strání 171, Hlinsko
info@skifanatic.cz
Ph: +420 775 022 650
Zpět

Ski Fanatic: Vzdělávání, které inspiruje a motivuje

V posledních letech prochází vzdělávání ve Ski Fanatic zásadní proměnou a stává se jedním z nejdůležitějších pilířů naší firmy. Naše koncepce vzdělávání stojí na principu learning by doing – tedy učení se praxí. Instruktoři jsou tak aktivně zapojeni do procesu vzdělávání, což se pozitivně odráží nejen na jejich schopnostech, ale i na kvalitě jejich přístupu k našim zákazníkům a v neposlední řadě v efektivitě výuky.

Tento otevřený způsob výuky uplatňujeme ve všech našich oblastech, ať už jde o tradiční kurzy sjezdového lyžování a snowboardingu, nebo nově i o kurzy ledního bruslení. Naším hlavním zaměřením je vzdělávání ve sjezdovém lyžování, snowboardingu a především ve volnočasových aktivitách.

Ve vzdělávání spolupracujeme s řadou odborných partnerů, jako je APUL, Ski School Lipno, FTVS UK, ČSLŠ a Centrum APA při FTK UPOL. Každý rok našimi kurzy projde stovka instruktorů, kteří se specializují na lyžování a snowboarding a poslední roky desítky instruktorů volnočasových aktivit. Tyto skutečnosti přivedly našeho majitele k využití svých zkušeností z dlouholetého působení v pozici vedoucího vzdělávání Českého svazu lyžařských škol a garanta lyžování na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, k myšlence založit vlastní vzdělávací zařízení – Ski Fanatic Edu s.r.o.

Ski Fanatic Edu s.r.o. funguje jako servisní vzdělávací organizace pro Ski Fanatic s.r.o., ale zároveň nabízí otevřenou platformu pro vzdělávání nejen ve sportech na sněhu. Naši lektoři jsou odborníci z různých oblastí, kteří sdílejí své znalosti a zkušenosti a aktivně je uplatňují při vzdělávacích akcích a kurzech. Hlavním cílem Ski Fanatic Edu je propojit různé přístupy k výuce a podpořit rozvoj vzdělávání napříč obory.

Ski Fanatic
Ski Fanatic

Zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *